Hirdetés

Tervezzünk iPod tokokat az Apple új pályázatára



|

Hirdetés

A pályamunkákat kilenc fős zsűri bírálja majd el, a tokokból kiállítás is nyílik decemberben az Andrássy út 4. szám alatti Apple Centerben, továbbá az értékes nyeremények mellett a legjobbaknak lehetősége lesz az általuk tervezett tokok Apple hivatalos kiegészítőként való értékesítésére is. A zsüri tagjai között többek között feltűnik az Apple új, bár kissé pöttyös "arca", Geszti Péter, vagy a Megasztárból enyhén kattant ízléséről és más egyebekről is ismert Lakatos Márk stylist.

Talán Geszti jelenlegi irányvonalához is köthető, hogy a pályázatra olyan tervek is beküldhetők, amelyek speciálisan Magyarországra jellemző motívumok felhasználásával készültek, korszerű és eredeti módon fejezik ki a termékkör készülésének helyét, igazodva a zömmel fiatalokból álló vásárlócsoport vizuális világához.

"A verseny elsődleges célja, hogy lehetőséget teremtsünk tehetséges kreatívok számára és pályamunkáik segítségével felhívjuk a figyelmet arra, hogy az iPodokhoz milyen sokféle és sokszínű kiegészítők kaphatók. Az Apple világszerte fontosnak tartja a kreativitást és innovációt; termékeit dinamikus, kreatív egyéniségek számára tervezi. Oktatási csomagjait kifejezetten az iskolák és más oktatási intézmények számára fejlesztette ki" - mondta Emanuele Massimo az Apple magyarországi képviseletének ügyvezetője, aki szintén képviselteti magát a zsüriben.

A pályázatok leadási határideje: 2005. november 11. A pályázatra való jelentkezési lapokat a www.arcmagazin.hu , vagy a www.apple.hu oldalról lehet letölteni. A pályázattal kapcsolatos bárminemű kérdést, az arcproject@apple.hu e-mail címen, és a 3450-452-es telefonszámon lehet feltenni (9-17 óráig).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.