Hirdetés

Tim Cook: minek neked PC?



|

Tim Cook szerint a legtöbb embernek tökéletes az iPad Pro és az iPhone párosítása.

Hirdetés

Tim Cook, az Apple ügyvezetője a napokban mindent megtesz azért, hogy népszerűsítse az új iPad Pro táblagépet. Ezzel egyszerre a PC-s világ végét is kihirdette. 

Hirdetés

Cook a The Telegraphnak adott interjújában azt kérdezte, hogy ha már a PC-kről van szó, mégis ki akarna többé valaha is PC-t venni? A kérdést megismételte, mert komolyan gondolja. 

Az almás cég első embere azzal folytatta, hogy az iPad Pro tökéletes alternatíva egy laptoppal vagy asztali géppel szemben, ami a legtöbb embernek tökéletesen megfelel. E mellé az okostelefonokon kívül szerinte másra már nincs is szükség. 

A nyilatkozat kapcsán többen megjegyezték, hogy az iPad-eladások hét egymást követő negyedéven át csökkentek, és ráadásul a tabletpiac egészében is zsugorodik. 

Eközben az Apple maces üzletága jobban megy, mint valaha, és a legutolsó negyedévben abszolút rekordot döntöttek az eladásokban. 

Az iPad Pro ezt a trendet akarja megfordítani, méghozzá olyan kiegészítőkkel, mint a Surface Pro gépeknél látottak (toll, billentyűzet). Pedig Tim Cook egyszer még egy hűtő és egy kenyérpirító kombójának nevezte a Microsoft találmányát. 

Tim Cook azt is elismerte, hogy az iPhone 6-tól kezdve az iPadnek és az iPad mininek önmaguk állítottak riválist, de amíg saját magukkal tesznek ilyet, addig nem idegeskedik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.