Hirdetés

Titkos mappa



|

Hirdetés

Állandóan nő a mérete, ráadásul az Intézőben meg sem nézhetem a tartalmát, mert a WinXP egyből letilt róla. Mi ez a helyfoglaló könyvtár? Miért kell ez a partíciókra?Ezt a mappát nem szabad, és nem is lehet bántani. Ez egy olyan rendszermappa, amelyet a Windows véd, mert egy esetleges rendszermeghibásodáskor innen tudja visszanyerni az adatokat! A méretét szabályozni tudjuk a Vezérlőpult -> Rendszer -> "A rendszer visszaállítása" fülön. Ha itt kikapcsoljuk valamelyik meghajtót a megfigyelés alól, a mappa ugyan ott marad a partíción, de mérete nullával lesz egyenlő. Szintén itt szabályozhatjuk a "túlhízást": a megfigyelt meghajtón állva kattintsunk a Beállítás gombra, a megjelenő ablakban szabályozhatjuk a mappa maximális méretét. Ha kikapcsoljuk az összes meghajtón a rendszer-visszaállítást, akkor spórolhatunk ugyan némi helyet, ám előfordulhat, hogy rendszeromláskor nem lesz egyetlen biztonsági másolatunk sem, amelyből még helyre lehetne állítani a Windowst.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.