Hirdetés

Tivoli Audio iSongBook: az iPod hifi



|

Nagyon mutatós és kissé hordozható is a Tivoli Audio iSongBook, amely jelenleg a legjobb hangzást biztosítja, és mind közül talán a leginkább eltalált iPod-dokk.

Hirdetés

Igen kidolgozott, régies és egyben elegáns megjelenésű dokkoló hangrendszert alkottak a Tivoli tervezői, amely magáénak mondhatja a hivatalos "Made for iPod" logót is. Az Apple új, univerzális dokkolóinterfészét építették bele, amely minden iPod modellel kompatibilis. A készülék oldalában elrejthető a dokkolóállás, a második hangszóró pedig leválasztható, és a beépített kábellel kb. 2 méteres távolságban helyezhető el. A mágnesesen árnyékolt hangszórópár kategóriája maximumát nyújtja hangzásban, a mélysugárzó hiánya miatt legfeljebb a megrögzött metál vagy hipp-Hopp rajongók fanyalognak majd.

Tivoli Audio iSongBook

Az iSongBook nemcsak úgy néz ki, mint nagymamáink Szokol rádiójának ultramodern kiadása, de hogy összhangban legyen nosztalgikus megjelenésével, valóban építettek bele hagyományos AM/FM rádióvevőt. Tizenegy nyomógombbal kezelhetjük, az eseményeket pedig a kék háttérvilágítású LCD kijelzőn követhetjük nyomon. Beállítható rádiós és hangjelzéses ébresztő is.

Tivoli Audio iSongBook
Természetesen az iPod lejátszólistáit és funkcióit is támogatja a készülék; a mellékelt távirányítóval jól kezelhető. Sztereó jack csatlakozás szolgál a fülhallgató csatlakoztatására, a privát zenehallgatáshoz. Külső hangforrással pusztán hangsugárzóként is használható a hátoldali jack bemenet révén.

Méretét tekintve nem is olyan kicsi -- ebben is jól utánozza a letűnt korok hajdani tranzisztoros táskarádióit (280 x 157 x 56 milliméter) --, de táskába, hátizsákba jól belefér. Hat ceruzaelemmel vagy akkumulátorral függetleníthető a hálózati áramforrástól és töltőt is tartalmaz. Hátrányaként talán csak igazán magas, 450 eurós árát említhetjük.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.