Hirdetés

Többfunkciós készülékek



|

Hirdetés

Nagy előrelépésnek lehettünk tanúi ezen a területen is az elmúlt években: az árak barátságosabbak lettek, javult a sebesség és a minőség is. Tesztünk szereplői valamennyien képesek legalább megközelítően fotóminőségben nyomtatni és másolni, többségük memóriakártya-olvasási lehetőséget is kínál.




A tintasugaras nyomtatás forradalmával egy időben jelentek meg a lapolvasót és nyomtatót egyaránt magukba foglaló készülékek, amelyek évekig a magasabb ár és a gyengébb teljesítmény nem épp vonzó ötvözetét nyújtották. Ezzel együtt kezdettől megvolt az az előnyük, hogy egy miniiroda minden feladatára - nyomtatás, lapolvasás, másolás, esetleg faxolás - kínáltak megoldást.

Napjainkban, az irodákban fontosabb szerepet játszik a PC, ezért tesztalanyainkat egyrészt mint általánosan használható mindenes perifériákat vettük szemügyre, nem elhanyagolva a fotónyomtatás– és másolás lehetőségét. Másrészt mint a számítógéptől független, digitális házikedvencet vizsgáltuk: vajon a gyakorlatlanabb felhasználók is elboldogulnak-e velük -- azaz mennyire képes a mai digitális nyomtatótechnológia észrevétlenül kiszolgálni az igényeket?

A teljes cikk a 2004. februári számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.