Hirdetés

Tölthető a µTorrent 2.0!



|

Hirdetés

Számtalan béta és öt kiadás előtti tesztverzió (RC) után végre megjelent a szerkesztőség kedvenc Bittorrent alkalmazásának, a µTorrentnek a végleges, stabil 2.0-ás változata. Négy fontos újdonságot tartalmaz, az első az UDP protokoll támogatása, amely többek között gyorsabb és kevésbé terheli a hálózatot is, mint az eddig használt TCP. Szintén újdonság az úgy nevezett uTP használata, amely automatikusan érzékeli a hálózati forgalmat és szükség esetén csökkenti a le és feltöltési sebességet.

 

utorrent.jpg

 

Megújult a telepítő, amely automatikus sebesség-teszt elvégzése után beállítja azokat a hálózati paramétereket, amely kezdő felhasználóknak gondot okozhatnak, emellett megadható a maximális le és feltölthető adatmennyiség is, ez a funkció a nem korlátlan internet eléréssel rendelkező felhasználók számára készült.

A µTorrent legfrissebb változata elérhető letöltési oldalunkon is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.