Hirdetés

Top 5 kütyü Halloweenre



|

Egyre többen ünneplik hazánkban is a Halloweent - nekik lehet hasznos az alábbi lista.

Hirdetés

A Halloweent egyre többen ünneplik hazánkban is, habár még nem jutottunk el az egyesült államokbeli állampolgárok szintjére, így nem sok kisgyerek mászkál az utcákon, cukorkát követelve a környékbeli lakóktól, valamint nem sokan díszítik fel a házukat teljesen. Ámde néhány tárgy már nálunk is megjelent, egyre több helyütt látni kifaragott tököket, így talán nálunk is elfér egy-két vicces kütyü. Cikkünkben bemutatunk néhány lehetőséget barátaink ijesztgetésére, amiket talán nemcsak Halloweenkor lehet bevetni.


Koponya-hub


Megtévesztésig hasonlít egy valódi koponyára, így garantálhatjuk a furcsálkodó tekinteteket, hogyha egy ilyen USB-hubot vásárolunk magunknak a munkahelyünkre. A koponya felső része üreges, azaz akár tarthatunk benne cukorkát is (minden eshetőségre, például ha mégis arra vetődne néhány cukorkagyűjtő gyerek), illetve négy USB-port áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy a számítógépünket behálózó kábeldzsungel kissé könnyebben kezelhető legyen.

 

 

 


Mozgásra aktiválódó szellem


A szellemet egy kábelre kell erősíteni, amit bárhol elhelyezhetünk, akár egy lépcsőfordulóban, akár a kertünkben, akár egy félig zárt ajtó mögött, majd csak várjunk, néma csendben. A szellem ugyanis hanghatásra lesz aktív, így ha valakinek meghallja a hangját, akkor előbukkan a rejtekhelyéről, és jól megijeszti az illetőt. Arról nem szól a fáma, hogy mekkora hang szükséges ahhoz, hogy valóban felbukkanjon, de talán érdemes házon belül elhelyezni, hiszen előfordulhat, hogy a szomszéd kutya ugatása is aktiválja, és egy idő után már unalmas a percenként felbukkanó automata szellem. Nagyon ijedősöket nem ajánlott vele megviccelni, nehogy maradandó lelki károsulást okozzunk vele.

 

 

 


Tisztelgés a Psycho előtt


Egy másik hangra (valamint mozgásra) aktiválódó kütyü Hitchcock-rajongók számára lehet érdekes: a Psycho-zuhanyfüggöny. A híres zuhanyzós jelenetet eleveníthetjük meg a segítségével, hogyha érzékeli a mozgásunkat vagy a hangunkat. Csak audio verziója létezik, azaz nem mozog, és nem csinál semmit azon kívül, hogy elkezdi játszani a Psycho adott zenéjét, illetve sikoltozást kever alá. Három AA elemmel működik.

 

 

 


Szellemes egér


Az egér, amit Halloween után is használhatunk. Bájos dizájn jellemzi, ami miatt még a Halloween ünnep után is használhatjuk ezt a hardvert. Két gombbal, plusz egy görgővel rendelkezik, 800 dpi a felbontása, úgyhogy alap-egérnek számít, játékosoknak nem ajánlott.

 

 

 


USB-hub pókalakban


Hogyha viszolygunk a koponyától, amit az imént ajánlottunk, de nem irtózunk a pókoktól, akkor megnyugtathat minket a tudat, hogy akár egy pókszerű USB-hubot is kreálhatunk magunknak. A hardver szeme világít, hat lába pedig egy-egy USB-port, amiket tetszés szerit hajtogathatunk, ahogy kedvünk tartja. Nem megvásárolható, hanem nekünk magunknak kell elkészíteni, ami jó szórakozást garantál. A link alatt megtalálhatók az instrukciók.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.