Hirdetés

Trend Micro PC-cillin Internet Security 14



|

Hirdetés

A megjósolhatatlan rosszindulatú fenyegetések, például az adathalászat, kémprogramok, spam, hackerek, vírusok és hasonló támadások leküzdésére tervezett PC-cillin Internet Security automatizált, könnyen használható csomagban kínál átfogóbb biztonságot az otthoni számítógép-felhasználóknak.

A legújabb verzió egyesíti az új adathalászat elleni védelmi megoldásokat, valamint továbbfejlesztett vírus-, kémprogram- és spam elleni védelemet biztosít, ezáltal valós idejű védelmet kínál az online csalásokkal és személyazonosság-lopásokkal szemben. A fejlett otthoni hálózati védelem — többek között a fokozottabb szülői felügyelet, a személyes tűzfal, a wi-fi biztonság a hackerek ellen, valamint a központosított felügyelet — nagyobb biztonságot kínál a szülőknek is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.