Új 19 colos analóg TFT-LCD a Samsungtól



|


A Samsung az új TFT-monitor célcsoportjának mindenekelőtt a számítógépes játékok rajongóit tekinti. A vállalat azokat a trendformálókat igyekszik megnyerni a 913N számára, akik fogékonyak a technológiai újítások iránt. A monitor rendkívül alacsony, 8 milliszekundumos válaszideje különösen a gyorsan mozgó vizuális tartalmak, például az akcióban gazdag videojátékok minőségi megjelenítésének kedvez. A profi grafikusok szintén nem találnak majd kivetnivalót a monitorban. A kijelző fényereje 300 cd/m2, a kontraszt aránya pedig 800:1.

A Samsung a 913N-t MagicTuneT funkcióval is ellátták, amelynek segítségével a fényerő és a kontraszt a szoftveren keresztül állítható be. A felhasználó a MagicBrightT funkcióval néhány kattintással ízlése szerint szabályozhatja a fényerőt. Az egyes beállítások adatai természetesen a készülék memóriájában tárolhatók.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.