Hirdetés

Új 4 megapixeles Trust fényképezőgép



|

Hirdetés

A Trust legfelső kategóriába tartozó gépcsaládjának tagjaként az új Trust 1220S PowerC@m Optical Zoom fényképezőgép optimális teljesítőképességével, innovatív kinézetével és tokozásával tökéletes kombinációja a sokoldalúságnak, kiváló minőségnek és egyedülálló kialakításnak. A különösen nagy érzékenységű, 4.0 millió pixel optikai felbontású Panasonic érzékelővel nagyfelbontású képek készíthetőek, a 12x zoom funkció (3x optikai és 4x digitális zoom) pedig igen nagymértékű ráközelítésekre ad lehetőséget. További szolgáltatásként a beépített mikrofon segítségével a felhasználó minden képhez szóbeli megjegyzést fűzhet, mely tartalmazhatja a dátumot, a különleges eseménnyel kapcsolatos információkat, az emlékmű, festmény nevét stb.

Ami viszont a fényképezőgépet még tökéletesebbé teszi, az a fókuszterület kézi beállításának lehetősége, ennek segítségével a felhasználó meghatározhatja, hogy a kép mely részére történjen a fókuszálás.




A 4 cm-es színes TFT LCD kijelző a fényképezőgép közvetlen keresőjeként, valamint a képek és videók visszanézésére is alkalmas. A felhasználó a számos menübeállítást, fényerő, fehéregyensúly stb. a kijelző és a vezérlőgombok segítségével módosíthatja. E beállítások egyike a kép elforgatása a kijelzőn, mely segítségével a függőleges beállítással készült képek a fényképezőgépen vízszintesen is megjeleníthetők. Mozgó objektumok fényképezésekor a megfelelő pillanat elszalasztását a fényképezőgép "burst", azaz sorozatfelvétel üzemmódjával lehet elkerülni, ekkor egy gomb lenyomására két másodpercen belül három kép készül, de mindezek mellett a 1220S videokameraként is képes működni.

A kiváló Mpeg 4 video tömörítési eljárásnak köszönhetően a képek és a hangok első osztályú minőségben kerülhetnek felvételre, egyúttal felvételi idő is megnőtt. A képek a fényképezőgép belső, 14 MB kapacitású memóriájába tárolódnak, mely SD/MMC kártyával maximálisan 256 MB-ra növelhető. A fényképezőgépben eltárolt képek Mac és Windows operációs rendszerek esetén az USB kábelkapcsolaton keresztül egyaránt közvetlenül elérhetőek. További információ a magyar forgalmazó weboldalán található.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.