Hirdetés

Új Apple G4 PowerBook modellek



|

Hirdetés

Az új modellek grafikus teljesítménye javult, a néhány modellben felhasznált SuperDrive írási sebessége 4-szeres, és mindegyik új modell AirPort Extreme és Bluetooth modullal felinstallálva kerül piacra.

A cég marketing alelnöke, Phil Schiller szerint „a PowerBook G4 noteszgépek továbbra is vezetik a piacot összehasonlíthatatlan teljesítményükkel. Egyetlen notesz sem kínál ekkora teljesítményt, és ennyi élenjáró funkciót, amilyen a nagy széles képernyő, a nagysebességű vezetéknélküli hálózati kapcsolat és a fejlett grafika, ilyen vékony és ilyen könnyű kiszerelésben”. Mind a 15, mind a 17 hüvelykes PowerBook G4 az 1.5 GHz-es PowerPC G4 processzorra épül, feljavított grafikája az ATI Mobility Radeon 9700-as grafikus processzornak köszönhető, s mindkét változat maximum 128 megabájt grafikus memóriával konfigurálható.

Az új 12 hüvelykes modell az 1.33 GHz-es G4 processzorra, az Nvidia GeForce FX Go5200 grafikus kártyára, 64 megabájt dedikált grafikus memóriára és egy 60 gigabájtos Ultra ATA merevlemezre épül. Szoftver oldalról az összes modell a Mac OS X 10.3 (Panther) operációs rendszerre és az iLife ’04 fogyasztói alkalmazáskészletre épül, és támogatja a DVI, a VGA és a kompozit video csatlakozást. A 12 és 15 hüvelykes modell már kapható, a 17 hüvelykes május elején kerül piacra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.