Hirdetés

Új ATI monitorkártya



|

Hirdetés

Az új monitorkártya érdekes módon egy PCI buszos, 32 MB SDRAM memóriával ellátott ATI ALL-IN-WONDER RADEON, mely a jelenlegi tervek szerint pár héten belül már a világ legtöbb részén kapható is lesz. Az újdonság esetében a PVR (Personal Video Recorder) technológia, a sztereó TV tuner, a Dolby Digital 5.1-es hangzású DVD filmek lejátszásának hardveres gyorsítása, valamint a TV-kimenet mind az alapcsomag részét képezik. Az ATI cégnek egyébként az a célja az új PCI buszos kártyával, hogy a régebbi számítógépekkel rendelkező felhasználók is megtapasztalhassák az ALL-IN-WONDER RADEON termékekben rejlő lehetőségeket. Az ATI újdonságának az ára egyelőre még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.