Hirdetés

Új Cisco támogató központ Budapesten



|

Hirdetés

A magyarországi központ tovább erősíti a Cisco régióbeli ügyfeleinek nyújtott támogatását és egyben jelzi a Cisco elkötelezettségét a növekvő, a versenyképes technológiák iránt nyitott gazdaságok vonatkozásában.

Az új Technológiai Támogató Központ üzemeltetése a Cisco nagymúltú globális rendszerintegrátor partnerével, a Getronics-szal közösen történik. A budapesti központ a Cisco nemzetközi TAC hálózatának részét képezi, ahol több ezer mérnök nyújt műszaki támogatást a Cisco ügyfeleinek a kommunikációs hálózatokkal kapcsolatos kérdéseikben.

A Cisco Technológiai Támogató Központja a Cisco szolgáltatási portfóliójának központi eleme. A Cisco nemzetközi TAC központjaiban a nap 24 órájában, az év 365 napján magasan képzett mérnökök állnak a Cisco ügyfeleinek rendelkezésére, és nyújtanak technológiai támogatást a számítógépes és távközlési hálózatokkal kapcsolatos kérdésekben. A Cisco ügyfelei a Cisco szolgáltatások - így a Cisco SMARTnet, a Cisco SMARTnet Onsite, a Cisco SP Base, és a Cisco Software Application Services - igénybevételével folyamatos műszaki támogatást élvezhetnek a hardver eszközök, szoftver frissítések, online információs források elérése, valamint a gyors műszaki problémamegoldás terén. A Cisco technológiai szolgáltatásai biztosítják, hogy az ügyfelek hatékonyan, magas rendelkezésre állással működtethessék hálózataikat, folyamatosan hozzájuthassanak és telepíthessék a legújabb rendszer-szoftvereket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.