Hirdetés

Új DELL PC játékosoknak



|

Hirdetés

A hétfőn bemutatott XPS az Intel 800 MHz-es sínsebességet támogató 3 GHz-es Pentium 4 processzorára és az új 875P lapkakészletére épül. Mark Zena, a Dell Dimension marketingért felelős igazgatója elmondta, hogy a gépet a videoszerkesztéssel foglalkozó kis és közepes cégek felé is értékesíteni kívánják az amerikai PC piac 3-5 százalékát alkotó játékos szegmensen kívül, ahol hagyományosan inkább az AMD processzorokat preferálják. De az Intel új technológiája egyre vonzóbb a játékos piac számára is, különösen ha 400 MHz-es DDR memóriával párosul. Az új Dimension XPS egyelőre csak az amerikai piacon kapható, de a cég már a tengerentúli értékesítés módozatait fontolgatja. Az alapkonfigurációba a processzor mellett 256 megabájtos DDR400 SDRAM, 60 gigabájtos merevlemez, az ATI Radeon 9800-as grafikus kártyája, DVD-ROM meghajtó, nyolc USB 2.0 csatlakozó, 19 hüvelykes monitor és két 1394-es videocsatlakozó tartozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.