Hirdetés

Új felhasználóneveket adna a Yahoo



|

A Yahoo hamarosan kisöpri a nem aktív felhasználóneveket.

Hirdetés

Marissa Mayer vezetésével tovább takarít maga körül a Yahoo: ezúttal úgy döntöttek, hogy törlik az összes olyan felhasználónevet a szolgáltatásaiknál, amelyek már legalább egy éve inaktívak. Természetesen mindegyiket elérhetik majd, akik szeretnék (meglévő vagy új felhasználók egyaránt).

A törlésre nem azonnal kerít sort a Yahoo. Az emberek kérhetik az ID-ket a cégtől, amelyek használni szeretnének, a kérelmeket pedig július közepétől lehet leadni. Azt, hogy melyik ID lesz a miénk, csak augusztusban tudjuk meg. 

A Yahoo szerint a Yahoo ID akkor jó, ha rövid és emlékezetes, tehát lehetőség szerint a foglaltság miatt nem tartalmaz még ötven számjegyet a keresztnevünk után. Amennyiben valakinek régen használt fiókja van a Yahoonál, még nem veszítette el: amennyiben július 15. előtt bejelentkezik, akkor még megmentheti az elfeledett Yahoo ID-t. 

A Yahoo mostanában igen mozgalmasan éli a céges életét: a Tumblr felvásárlása mellett több mobilos startupot is megvett, a rosszul teljesítő termékeit pedig kivonta a forgalomból

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.