Hirdetés

Új HP szkennerek érkeznek a piacra



|

Hirdetés

A Scanjet 7400c, 7450c és 7490c professional series szkennerek mindegyike kettős érzékelőiknek köszönhetően az e kategóriában megszokott képfelbontás kétszeresét produkálják (apró részletek szkennelésénél 2400dpi, közönséges gyors szkennelésnél pedig 600dpi). Az eszközök mindössze négy másodperc alatt készítenek előzetesen megtekinthető szkennelési képet, az automatikus dokumentumadagoló (ADF) segítségével pedig percenként akár 15 oldal beolvasására is képesek. A kiváló képminőséghez a 48-bites színátalakító és a HP speciális CCD-je (Charged Coupled Device) gondoskodik.
Ezek az irodai felhasználók számára készült eszközök egyetlen gombnyomással beállíthatók az elvégezni kívánt feladatra (“HP szkennelő szoftver”, “másolás”, “e-mail”, “opciók”, “fax”, “fájl” és “szövegszerkesztés” gombok).
A HP Scanjet 7450c és 7490c ötvenlapos kapacitású automatikus dokumentumadagolója (amely a HP Scanjet 7400c esetében csak opcionálisan szerepel a kínálatban) percenként akár 15 oldal bevitelére is képesek, és így többoldalas dokumentumok gyors és egyszerű beolvasására is jól alkalmazható. Az SCSI- illetve USB-interfész révén másodpercek alatt és kiváló minőségben továbbíthatók a képek a számítógépre.
Az új HP szkennerek többnyelvű optikai karakterfelismerő (OCR) szoftverrel is fel vannak szerelve.

A Hewlett-Packard minden idők legkarcsúbb HP-szkennerének számító HP Scanjet 2200c bevezetéséről is beszámolt. A PrecisionScan ltx szoftvernek köszönhetően ez az eszköz a fényképektől, a szöveges dokumentumokon és a grafikákon át a háromdimenziós tárgyakig (például könyvek, mindennapi használati tárgyak), mindent egyetlen gombnyomásra képes beszkennelni. Színes nyomtatóhoz csatlakoztatva fényképminőségű másolatok előállítására képes, így felhasználóinak ezt a feladatot többé nem kell másolócégekre bízniuk. A HP Scanjet 2200c automatikusan optimalizálja a beolvasást, ugyanakkor a beállítások manuálisan is módosíthatók.
A 7400-as sorozat április végétől, a 2200-as április elejétől kerül a boltokba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.