Hirdetés

Új Inteles alaplapok az ABIT-tól



|

Hirdetés

A normál ATX formátumban készülő BL7E az Intel i845-ös chipset révén a Socket478-as tokozású Intel Pentium 4-es processzorok fogadására lesz képes, ezenkívül pedig három DIMM memóriafoglalat, egy AGP4x-es slot, öt PCI slot, 4 USB port, valamint egy ATA/100-as RAID vezérlő is az alaplap részét képezi majd. Az ABIT VX7-RAID a VIA vadonatúj P4X266-os chipsetére épül, és ugyancsak a Socket478-as Intel Pentium 4-es processzorok fogadására hivatott. Az idei év utolsó negyedévében napvilágot látó normál ATX-es boardon többek között három DDR DIMM memóriafoglalat, valamint egy ATA/100-as RAID vezérlő is megtalálható lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.