Hirdetés

Új lézernyomtató a HP-tól



|

Hirdetés

A HP LaserJet 1005w kifejlesztésekor a különféle dokumentumok gyors, egyszerű és gazdaságos előállítására törekvő üzleti felhasználók, irodai dolgozók és távmunkások igényeit tartották szem előtt. A készülékkel a HP a – továbbra is kapható, de jelentősen csökkentett árú – HP LaserJet 1000w és a HP LaserJet 1200 közötti űrt kívánja betölteni, mind árban, mind tudásban.
A HP LaserJet 1005w éles szövegképet és tiszta grafikus megjelenést produkáló host-alapú nyomtató párhuzamos és USB-csatlakozói valamennyi elterjedt Windows környezetet támogatják. ImageREt technológiája 1200 dpi-vel egyenértékű felbontást biztosít. A percenként 14 oldal kinyomtatására képes eszköz 10 másodpercen belül elkészül az első oldallal. A 7000 oldalas havi terhelhetőségű HP LaserJet 1005w alacsony szinten tartja a nyomtatási költségeket, a többi HP lézernyomtatón már megszokott képalkotási technika pedig a nyomtatás ózonmentességéről gondoskodik.
A HP LaserJet 1005w utcai ára a 2500 lapos kezdő tonerrel együtt 87.375 Ft.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.