Hirdetés

Új Lifebook T modell



|

Hirdetés

A Fujitsu Siemens Computers ezzel létrehozta díjnyertes LIFEBOOK noteszgépének és STYLISTIC nevű Tablet PC családjának nagyszerű ötvözetét, és megalkotta a valaha létezett legsokoldalúbb PC-k egyikét. A rugalmasan forgatható képernyővel rendelkező LIFEBOOK T sorozat a hagyományos noteszgépből Tablet PC-vé alakítható.

Az új LIFEBOOK T sorozat olyan könnyedén hordozható noteszgéppel bővíti a sikeres LIFEBOOK termékcsalád kínálatát, amely mindössze 1.88 kilogramm súlyú. Az Intel® Centrino™ mobil technológiára épülő LIFEBOOK T sorozatot a vezeték nélküli kommunikáció, a nagy teljesítmény és hosszú akkumulátor üzemidő jellemzi. A felhasználók az „electronic ink” funkció előnyeit is élvezhetik Microsoft Windows XP Tablet PC verziójában. Kézzel írt feljegyzések készíthetők közvetlenül a monitoron, azok elmenthetők, vagy szöveggé alakíthatók, hogy másik alkalmazásban is felhasználhatóak legyenek. A toll átveszi az egér vagy a billentyűzet funkcióját olyan műveleteknél is, mint az alkalmazások megnyitása, vagy szöveg kijelölése. A tollal végezhető műveletek akár Tablet PC, akár noteszgép módban is elérhetőek.




A Fujitsu Siemens Computers korábban csak tisztán Tablet PC-ket kínált. Ezek kiváltképp speciális piaci szegmensekben voltak sikeresek és olyan foglalkozások művelői körében váltak kedvenc munkaeszközzé, mint az orvosok és piackutatók, akik hosszú időt töltenek mozogásban. Az új LIFEBOOK T a felhasználók jóval szélesebb szegmensének fog megfelelni. A noteszgép minden olyan alkalmazással megbirkózik, amit a nem helyhez kötötten dolgozó szakemberek, a diákok és utazók igénybe vesznek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.