Hirdetés

Új PC-k előretelepített iTunes programmal



|

Hirdetés

Ez az első partner kapcsolat, melyet az Apple kötött a HP-val aláírt és januárban nyilvánoságra hozott megállapodása óta. A HP megállapodás bizonyos fogyasztói PC-k iTunesszal történő telepítésére, valamint egy HP márkanév alatt forgalmazandó iPod modell gyártásáról szól, amely valamikor az év folyamán kerül piacra. A Founderrel kötött szerződés csak az iTunesra vonatkozik, az iPodot nem érinti. Az amerikai felhasználók a szoftver segítségével - és hitelkártyájukkal - hozzáférhetnek az iTunes Music Store online zeneáruház 700 ezer letöltést kínáló kínálatához is. Egyelőre az iTunes máshol nem elérhető, bár az Apple jelezte, külföldön is beindítja a zeneszolgáltatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.