Hirdetés

Új PGP termékek



|

Hirdetés

május 9-én bejelentette legújabb termékei piaci bevezetését.

A PGP Universal 2.0 teljesen automatikus, házirend-alapú, a hálózati átjárón működő e-mail titkosító/hitelesítő megoldás. A rajta keresztülvezetett email-eket előre definiált szabályrendszer alapján, felhasználói beavatkozás nélkül titkosítja, illetve visszafejti. A PGP Universal-ban alkalmazott öntanuló algoritmusnak köszönhetően (SMSA - Self-Managing Security Architecture) az email-forgalom titkosítása és hitelesítése egyszerűen megoldható, mert minden fontosabb feladat (kulcsgenerálás, kulcsok visszavonása, központi házirend-kezelés, titkosítás és dekódolás, digitális aláírás) az Universal szerveren történik. A PGP kulccsal vagy alkalmazással nem rendelkező külső felhasználók a PGP Universal web-es felületén keresztül férhetnek hozzá a nekik szóló titkosított üzenetekhez.

A PGP Desktop 9.0 termékek potenciális felhasználói köre az egyéni felhasználóktól és kis munkacsoportoktól a sok telephellyel vagy világméretű hálózattal rendelkező cégekig és intézményekig terjed (a PGP Universal kulcsszerver- és menedzsment szolgáltatásaival kiegészítve).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.