Hirdetés

Új szuper képességű Plextor CD-író



|

Hirdetés

A tervek szerint májusban debütál a Plextor PlexWriter Premium elnevezésű új CD-író meghajtója, amelyet a cég már a CeBIT-en is bemutatott. A GigaRec technológiának köszönhetően a meghajtó egy 80 perces írható CD-re 980 MB, míg egy 99 perces lemezre 1,2 GB adatot képes felégetni. Bár a nagy adatsűrűségű írási módot bármely CD-vel képes használni, az így megírt lemezeket hagyományos CD/DVD-olvasók nem tudják elolvasni.

A Plextor Premium meghajtó belső IDE buszos (fekete vagy fehér előlappal), illetve külső, USB 2.0 portra csatlakoztatható változatokban lesz elérhető. Mindkét típus 52-szeres sebességű írásra, olvasásra és 32-szeres sebességű újraírásra képes.

Tavaly szeptemberben a Sanyo Electric is bemutatott egy hasonló CD-írót, amely a cég közlése szerint 1,4 GB adatot képes felzsúfolni egy 80 perces CD-re. A meghajtó megjelenését akkor az idei év elejére ígérték.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.