Hirdetés

Új típusú segway segíti a rendőröket az Egyesült Államokban



|

Új típusú segwayt jelentett be a gyártó, melyet kifejezetten rendfenntartó erőknek ajánl.

Hirdetés

A segwayek az amerikai nagyvárosok kedvenc turista-eszközének számítanak, hiszen többök között New York és Boston is kínál olyan városnéző-túrát, melyben szerepel ez a kétkerekű, egyensúlyozáson alapuló jármű.

Hirdetés

Most azonban kifejezetten a rendfenntartó-erőknek jelentették be az SE-3 Patroller jelzésű, háromkerekű segwayt. Már messziről kitűnik, hogy mire szánták, ugyanis a tervezők telepakolták különböző fényjelzésekkel, ráadásul vezetőjét egyedileg azonosítja, így még el sem lehet lopni. A kicsi jármű azonban elképesztően drága: darabja 12,000 dollárba kerül. Bár kétségkívül látványos, kérdéses, hogy mennyire fog elterjedni ilyen ár mellett. Szűk helyek gyors megközelítésre mindenesetre kiválóan alkalmas, így tulajdonképpen hasznos eszköznek számít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.