Hirdetés

Újabb nagy kritika az Apple bátorságára



|

Az Apple Plug újabb fricska az iPhone 7-re, amelyen már nincs jackcsatlakozó - felárért a régebbi iPhone-okról is el lehet tüntetni.

Hirdetés

Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus egyik legnagyobb újítása az, hogy leszámolt a 3,5 milliméteres jackcsatlakozóval, és a helyére más technológiákat rakott. A vezetékes használatot Lightning porton keresztül vagy adapterrel oldják meg, töltés közben újabb adapterre vagy drága dokkolóra van szükség. Az alternatíva a 60 000 forintos AirPods, amellyel kapcsolatban a közösségi oldalakon a gyerekek fulladásától, ráktól és az apró fülhallgatók elhagyásától rettegnek

Hirdetés

Bár sokba kerül majd jackcsatlakozó nélküli iPhone-t venni, aki ilyet szeretne, azt kisegítené az új Apple Plug. Természetesen ez egy nem hivatalos projekt. 

A Nicer Studio ötletéről van szó, és kifejezetten trollkodásként készült. Az Apple Plug fricska az iPhone 7-re. A használatával egy lépésben lehet megtudni, hogy milyen lenne a régi iPhone jackcsatlakozó nélkül, úgy, hogy közben nem kell a készüléket lecserélni. 

Az Apple Plug külön oldalt és szövegezést is kapott, épp olyat, amit az Apple-től várnánk. A dugó vége természetesen passzol az előző széria színeihez. 

Természetesen az Apple Plug nem vásárolható meg ténylegesen . 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.