Hirdetés

Újabb stílusos ház a ThermalTake-től



|

Hirdetés

A harmadik generáció még az eddigi Xasereket is felülmúlja. A kinézet rendkívül modern, az oldallapot is gyárilag átlátszó plexifallal szállítják. A termék minden tuning kedvelőnek megfelel, a ház elejének felső részén lévő kis panelre két hőmérőt valamint két fordulatszámmérőt is beköthetünk, amiről természetesen működés közben bármikor leolvashatjuk az adatokat.

A ház légmozgató rendszere az elődhöz nagyon hasonló: egy befelé fújó ventillátor található hátul a processzor magasságában, egy a ház tetején, ami kifelé tereli a meleg levegőt, és egy az elejébe építve, ami pedig a beépített merevlemezek és CD/DVD eszközök hűtését hivatott szolgálni.



Az alapanyag itt is alumínium ötvözet, ami rendkívül kis súlyt jelent. A darabok kidolgozása tökéletes, mindenütt kézzel hajtható csavarok, műanyag patentok, és tökéletesen gömbölyű, "kézvágás-biztos" élek várják a házban dolgozó kezeket.

Tehát a ház mind objektív és szubjektív szempontból is kiválóan megfelel bárki igényeinek. Az egyetlen komoly hátrány (ami minden ilyen kategóriájú terméknél jellemző) az ár. Bár Magyarországon még nem forgalmazzák az eszközt, megjelenésekor minimum 70-80 ezer Forintot kell majd fizetni érte.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.