Hirdetés

Újabb szolgáltatásokat nyugdíjaz a Google



|

Többek közt a Video, és az iGoogle is kaszát kapott.

Hirdetés

Matt Eichner, a Google egyik általános menedzsere a cég hivatalos blogjában bejelentette, hogy a tavaszi nagytakarítás fedőnevű projektjük újabb áldozatokat szedett, összesen 5 terméktől búcsúzhatnak el hamarosan a felhasználók.


A felhozatal két legismertebb elemét a Youtube-előd Google Video, továbbá az iGoogle személyes kezdőlapok jelentik: előbbire ugyan már 2009 májusa óta nem lehetett videót feltölteni, azonban most augusztus 20-tól kezdve már egyáltalán nem is lesz elérhető, míg az iGoogle felhasználói 2013. november 1-től búcsúzhatnak a megoldástól.


A maradék három termék már kevésbé ismert: a vállalati felhasználóknak szánt, személyre szabott Google Mini kereső az utolsó érvényes szerződés lejártakor kerül sírba (az érintettek például a Site Search-re válthatnak át), a Talk Chatback elvileg már halott (ezzel a Google csevegőjét lehetett beágyazni a weboldalakba, helyette a Meebót ajánlja a vállalat), míg a Symbian Search App az érdeklődés szimpla hiánya miatt vonulhat hamarosan az örök vadászmezőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.