Hirdetés

Újból megjelenik 2000-es frissítőcsomag



|

Hirdetés

A Microsoft június végén adta ki az Update Rollup 1 for Windows 2000 Service Pack 4 (SP4) frissítőcsomagját, amely a Windows 2000 operációs rendszerhez az SP4 javítócsomag kiadásától 2005. április 30-ig terjedő időszakban megjelent összes biztonsági frissítést tartalmazza. A frissítőcsomag elsődleges célja, hogy növelje a rendszerek biztonságát, és egyszerűbbé tegye az adott időszakban megjelent frissítések telepítését. A csomag a biztonsági hibajavítások mellett egyéb frissítéseket is tartalmaz.

Az Update Rollup 1 for Windows 2000 Service Pack 4 kiadása után nem sokkal azonban több olyan hír is megjelent, amelyek szerint problémák adódhatnak a frissítőcsomag telepítése után. Így például kompatibilitási gondok léphetnek fel egyes biztonsági alkalmazások esetében.

A Microsoft szóvivője elmondta, hogy a cége elérhetővé fogja tenni a frissítőcsomag egy újabb verzióját, amely számos problémát szüntet majd meg. A javítócsomag a Microsoft Update szolgáltatáson keresztül lesz letölthető. A cég képviselője a frissítőcsomag újbóli kiadásának időpontjáról egyelőre nem nyilatkozott. Azt azonban elmondta, hogy a Microsoft már azonosította a problémákat, és azok csak kevés felhasználót érintenek. A szóvivő azt tanácsolta, hogy ha valaki problémát észlel a frissítőcsomaggal kapcsolatban, akkor inkább várja meg az új verzió megjelenését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.