Hirdetés

Újjáéled a Code Red



|

Hirdetés

A vizsgálatok szerint a vírus minden hónap első 19 napján megfertőzhető számítógépek után kutat, majd ezt követően egy héten keresztül DoS támadásokat indít egyes webszerverek ellen, és megbénítja azokat. Az antivírus szervezetek arra kérnek minden internetes rendszeradminisztrátort, telepítse fel a Microsoft Internet Information Serverének (IIS) június 18-án kiadott biztonsági javítását, amely megszünteti azt a biztonsági rést, amelyet a Code Red a terjedésre használ. A szakértők szerint a Code Red első kitörésének is az volt az oka, hogy a rendszerekre nem került fel a már korábban elkészült javítófolt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.