Hirdetés

Újra él a 1749-es segélyvonal!



|

Hirdetés




Az adományokat a Magyar Vöröskereszt gyorssegélyként juttatja el a rászorulókhoz. A Magyar Vöröskereszttel együttműködve három meghatározó hazai távközlési szolgáltató is hozzájárul a mátravidéki természeti katasztrófa károsultjainak megsegítéséhez. A Matáv, a Pannon GSM és a T-Mobile a 1749-es hívószámú segélyvonalat bocsátja az adakozni szándékozók rendelkezésére. Április 27-én 0 óra és május 15-én 24 óra között mindhárom társaság előfizetői a 1749-es szám tárcsázásával – mobiltelefon esetén SMS küldésével is - alkalmanként 200 forintot adományozhatnak a károsultak javára. Az összeg teljes egészében a rászorulókhoz kerül.

A 1749-es segélyvonalon legutóbb 2005 januárjában, a délkelet-ázsiai földrengés és szökőár áldozatainak megsegítésére adakozhattak a telefonos cégek ügyfelei, akik egy hónap alatt több mint 100 millió forint összegyűjtésével rendkívüli áldozatkészségről tettek tanúbizonyságot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.