Hirdetés

Újra fejlesztői konferenciát tart a Facebook



|

Legutóbb 2011-ben tartotta meg az F8-as fejlesztői konferenciát a Facebook.

Hirdetés

Április 30-án, a San Francisco Design Concourse alkalmából ismét fejlesztői konferenciát tart a Facebook. Az F8-ra legutóbb három éve volt példa, és 2011-ben sok érdekességet hozott. Az egynapos rendezvény állítólag most inkább a fejlesztőkre koncentrálna, így nem a fogyasztói bejelentések kerülnének a középpontba, mint legutóbb. 

Hirdetés

2011. szeptemberében Mark Zuckerberg az Idővonal bemutatójával keltette fel a közönség érdeklődését. Most effajta bejelentések helyett úgy tudni, hogy a mobilos alkalmazásfejlesztés kapja a figyelmet, de technikai oldalról. 

Az idei F8-at ugyan a Facebook egyik vezetője indítja majd el a beszédével, állítólag ez a valaki most nem Zuckerberg lesz. A témák között a mobilos appfejlesztésen túl szó lehet még a mobilos hirdetésekről, amelyek beépítését a facebookos appokba már korábban is ígérte a közösségi oldal. Az F8-on 1500 fejlesztő vehet részt, akiknek előzetesen regisztrálniuk is kell majd, néhány héttel a rendezvény előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.