Hirdetés

Ünnepi videók geekeknek - boldog karácsonyt kívánunk!



|

Igyekszünk néhány vicces videóval ünnepi hangulatot varázsolni, és minden kedves olvasónknak nagyon boldog, békés ünnepet kívánni az egész szerkesztőség nevében.

Hirdetés

 

Reméljük, hogy jövőre is velünk maradtok, a PC World jövőre is számtalan érdekes tartalommal, tippel, hasznos ötlettel, tesztekkel és bemutatókkal vár mindenkit, nem csak nyomtatott formában, hanem az online felületen is. 2012-ben új irányt veszünk, ezekről hamarosan be is számolunk itt részletesen, addig is minden kedves olvasónknak nagyon boldog karácsonyt kívánunk az alábbi videókkal, amelyek egészen egyedi ünnepi hangulatot varázsolnak nekünk.

Például egy kis retro életérzéssel, amelyet a Tandy Color Computer 3 karácsonyi dalának köszönhetünk.

És ha már múltidézés, akkor az emlékezetes Apple reklám mellett sem mehetünk el szó nélkül, amely éppen a szeretet ünnepén alázza a versenytársát.

A gamereket sem hagyjuk figyelmen kívül, nekik a Skyrim ritmusára villódzó ünnepi házdekoráció mutatkozik be...

A 8-bites korszak sem marad szó nélkül természetesen.

A karácsonyi hangulat egy modder napjaiból sem maradhat ki, íme az eredménye az otthoni barkácsolásnak:

Természetesen a Call of Duty világából sem maradhat ki a karácsonyi hangulat.

És hogyan ünnepel Darth Vader?

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.