Hirdetés

USB karóra



|

Hirdetés

Pontosan ilyen dolgokat gyárt a LAKS cég, amelynek terméke nem más, mint egy karóra és egy USB-s adattároló keresztezése. Az ötletet nyilvánvalóan az adta a tervezőknek, hogy kronométerünk mindig velünk van, és nyilván jóval nehezebb elhagyni mint az USB-s kulcstartókat. Kapható 32, 64, 128 és 256 megabájt méretben, számítógépünkhöz USB 1.1 (másodpercenként körülbelül egy megabájt átviteli sebességre számíthatunk) felületen keresztül csatlakozik, ezt megkönnyítendő az előrelátó tervezők egy egyméteres toldókábelt is elhelyeztek a dobozban.




Az ütés és vízálló borítás egy Citizen mechanikát rejt, amely -- a gyártó szerint -- három éven keresztül képest működni egy elemmel. Ha szükségesnek látjuk, akkor az óra memóriájában lévő adatokat akár jelszóval is védhetjük.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.