Hirdetés

Vadonatúj Sony Ericsson készülékek



|

Hirdetés

A vadonatúj telefont kereső, divattudatos és fiatalos vásárlók vélhetően nagyon fogják kedvelni a szórakoztató tulajdonságokkal rendelkező J300-at, a Sony Ericsson által bemutatott karcsú, ívelt mobiltelefont. A J300 valóban egyedülálló, hiszen 3D játékmotorral rendelkezik, és egyszerű videoklip-, játék- és csengőhang-letöltést tesz lehetővé – bevezető áron. Számos módon lehetünk kreatívak: csengőhangok komponálásával, háttérképek készítésével és a telefon új stílusúvá alakításával, amelyhez a Style-upTM előlapok segítségével színes kollekcióból válogathatunk. A magyar piacon a készülék európai – J300i –(háromsávos 900/1800/1900 MHz) változata kerül bevezetésre.

A vezető játékfejlesztővel, a Gameloft-al együttműködésben, a Sony Ericsson ingyen biztosítja a J300 vásárlók számára az elbűvölő 3D-s Rayman® 3 első szintjének letöltését a PlayNowTM tartalomszolgáltatáson keresztül. A Sony Ericsson PlayNowTM lehetővé teszi a felhasználók részére a legújabb zenei csengőhangok előzetes meghallgatását és letöltését közvetlenül a telefonra, mindössze három egyszerű lépésben. A J300 bevezetésével egyidőben a PlayNowTM szolgáltatáson keresztül számos híres játékkiadó népszerű játéka is elérhető lesz. A J300 modellhez az operátorok saját letöltési hálózatukon is kínálnak 2D-s és 3D-s játékokat.



A Sony Ericsson másik legújabb darabja a K300 kamerás telefon. A képek és videofelvételek készítésére és megosztására alkalmas mobiltelefon egyre több ember számára válik elérhetővé, minthogy ez a „belépő szintű” telefon videó- és képüzenetek elküldését teszi lehetővé, úgy, hogy használata is rendkívül egyszerű. Így az e területen járatlan felhasználók is néhány kattintás után meg tudják osztani fotóikat barátaikkal és családjukkal.

A kamera vízszintes pozícióban használható, így stabil, pontosan befogott képek készítését teszi lehetővé, a 4x digitális zoom segítségével pedig távolból is nagyszerű eredményeket érhetünk el. A QuickShareTM-nek köszönhetően néhány kattintás is elegendő a videók, képek és szövegek elküldéséhez. A K300 videó és fotóalbumként is használható, hiszen 12 MB-os beépített memóriája 120, egyenként 10 másodperces videóklipet vagy 500 VGA képet képes tárolni. A 65K színes kijelző az álló- és mozgóképek jó minőségű megjelenítésről gondoskodik.


A Sony Ericsson K750 készülék 2 megapixeles kamerával ellátott multimédiás telefon, amellyel tökéletes élességű és tisztaságú képeket lehet készíteni. Hihetetlen színmélysége a nyomtatáshoz, a továbbításhoz vagy a lejátszáshoz egyaránt ideális feltételeket teremt. A telefon gyors, nyitott-szabványos összeköttetést biztosít, és kellően nagy memóriával rendelkezik ahhoz, hogy megkönnyítse a kedvenc képek a tárolását és megosztását. A képkezelést sokoldalú üzleti, szórakoztató és kommunikációs tulajdonságokkal párosították, amelyek a K750-t ideális társsá teszik a feladatokkal teli hétköznapokon és a társasági életben egyaránt.

A K750 terjedelmes és bővíthető memóriájának köszönhetően jelentős méretű képalbumot képes tárolni. A beépített 32 MB-os memória közel 100 teljes nagyságú kép tárolására alkalmas, míg az akár 2 GB-os Memory Stick Duo kezelésére is képes memóriakártya meghajtó felhasználásával több mint 6000 kép tárolható. A telefon 64 MB-os Memory Stick Duo-val kerül forgalomba.


A Sony Ericsson a W800, az első Walkman márkanévvel ellátott mobiltelefon mai bemutatásával megkezdte térhódítását a mobil zenei piacon. Mostantól minőségi megalkuvás nélkül, egyetlen készüléken lehetővé válik a zenehallgatás, a telefonhívások kezelése, valamint a kiváló képek és videofelvételek készítése. A Sony Ericsson W800 az első termék, amely egyesíti egy mobiltelefon és egy Walkman – minőségi, digitális zenelejátszó – tulajdonságait 30 órányi akkumulátor élettartammal, valamint 2 megapixeles kamerával. Ráadásul mindezt egy keskeny, könnyű és ultrastílusos formatervezésű készülékbe csomagolva.

A készülék további előnye, hogy tömege kevesebb, mint 100 gramm, pedig a W800 2 Megapixeles kamerát is tartalmaz: automata fókusszal, fényerő-szabályozással, aktív lencsevédővel és digitális kamera interfésszel, amellyel bármilyen körülmények között kitűnő képek készíthetők.

A W800 használati köre kibővíthető olyan hasznos kiegészítők segítségével, mint az MMC-60 zenei csatlakozóvezeték, amellyel a készülék egy sztereó hifi berendezéshez csatlakoztatható a műsorszámok lejátszása céljából, valamint a HCA-60 autós kihangosító, amely lehetővé teszi, hogy a zenét az autó hangszóróin keresztül hallgathassák.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.