Hirdetés

VÁSÁROLJON VELÜNK! - elindult a PC World új szolgáltatása



|

Legújabb szolgáltatásunkkal azoknak segítünk, akik híreink, cikkeink alapján új hardverelemeket vagy szoftvert akarnak beszerezni, és fontosnak tartják, hogy ezeket ellenőrzött, minőségi helyről vásárolják meg.

Hirdetés

Olvasóink a PC World Online fejlécén egy új, "vásárlás" menüpontot vehetnek észre. Mi is ez tulajdonképpen? Úgy gondoltuk, nem elég, ha csak bemutatjuk, leteszteljük a legújabb hardvereszközöket, vagy hírt adunk a legfrissebb szoftverekről, hanem lehetőséget adunk azok megvásárlására is. Hogy mi szükség erre, hiszen megannyi bolt és webshop van már így is mindenfelé? Mert kötelességünknek tartjuk, hogy olvasóinkat segítsük az eladó cég, a beszerzési forrás megfelelő kiválasztásában is. És nálunk a kiválasztás legfontosabb szempontja a cég megbízhatósága, a beszerzés törvényessége volt.

 

A mi webáruházunk tehát tőlünk független cégek termékeinek folyamatosan frissített gyűjtőoldala: ahol olyan cégek aktuális kínálata található, akiket mi is megbízhatónak, üzletileg, minőségileg és szolgáltatások szintjén is korrektnek tekintünk.

 

Ez pedig nagyon fontos a mai világban. Bár csábító lehet egy kósza hirdetésben megpillantott olcsó árú termék, de ha másnap már hiába dörömbölünk a "garanciális ügyintézés" feliratú ajtón, akkor a megtakarítás már ellenkezőjére fordul.

 

Szolgáltatásunk partneri köre egyre bővül, ezért érdemes rendszeresen visszatérni az oldalra, milyen cégek sorakoztak fel termékeikkel. Most pedig lássuk, hogy működik a rendszer!

 

A főoldal bal oszlopa - alapesetben összecsukott állapotban - a termékkategóriákat mutatja, a középső részen pedig a folyamatosan változó termékajánlatok, akciós eszközök, friss szoftverek, aktualitások találhatóak.
Jobbra egy szintén hasznos eszköz segíthet az eligazodásban, mégpedig a legnépszerűbb termékek listája - amire sokan voltak kíváncsiak, valószínűleg Önt is érdekelheti!

 

0vasarlas00.jpg
 
 

A bal oszlopban a  főkategóriák bármelyikére kattintva előtűnik az alkategóriák listája - egyrészt ugyanitt, bal oldalon, a főkategória neve alatt "bomlik ki" a lista, de a középső területen is megjelenik minden alkategória. A keresést valamelyik alkategóriára kattintva tovább szűkíthetjük.

0vasarlas01.jpg
 


Az alkategóriára leszűkített keresés eredményeképp láthatjuk is a keresett termékcsoport aktuális elemeinek listáját. Képünkön épp az alaplapokat böngészhetjük. Innen pedig lehetőségünk van akár az ABC betűi segítségével is tovább navigálni.
 
Lehetőség van ezen kívül rögtön meghatározott szóra, termék- vagy gyártónévre keresni a fejlécben található keresőben. Beírjuk a szót, majd a "Keresés" gombra kattintva megjelennek a keresésnek megfelelő, áruházban kapható termékek.


0vasarlas02.jpg
 
Amikor megtaláltuk a keresett terméket, kattintsunk a nevére, hogy elérkezzünk az adatlapjára. Itt egy nagyobb méretű kép fogad alapszintű leírással és a legolcsóbb árral. A kép és alapadatok alatt további lehetőségeket találhatunk a termék jobb megismerésére, alapértelmezésben az "Árak és forgalmazók" fül aktív. Itt egy gyors felsorolásban megtekinthetjük, milyen partnerünknél kapható az eszköz és mennyiért. Nagyon fontos, hogy már itt lehetőségünk van "dönteni"! A felfelé vagy lefelé mutató hüvelykujjal felül a terméket "minősíthetjük", alul, a kereskedő felsorolásánál pedig magát az árusító céget. Miért fontos ez? Mert így, ha egy terméket többen is árulnak, eldönthetjük, hogy az ár-e a legfontosabb, vagy esetleg pár forinttal többért, de egy jobbnak ítélt cégtől vásárolunk.
 

0vasarlas04.jpg


Legvégül a "Vélemény" fület ajánljuk mindenki figyelmébe. Itt - a fent említett termékminősítésen kívül - saját tapasztalatainkat is leírhatjuk, melyek más vásárlók számára lesznek majd hasznosak. E-mail címet csak biztonsági okokból kell megadnia, ez a további olvasók előtt rejtve marad!

A böngészés végeztével, amikor a fentiek alapján valóban megleltük szívünk leghőbb vágyát, az "Árak és forgalmazók" fül alatt felsorolt cég mellett kell a "tovább a boltba" linkre kattintanunk, és máris új ablakban megnyílik az adott forgalmazó webshopjában a kiválasztott termék saját oldala, itt már csak egy kattintásba kerül annak megvásárlása!


Jelenleg hardver, szoftver, játékszoftver és sajtótermék főkategóriák állnak a vásárolni vágyók rendelkezésére. A sajtótermékeken belül pedig akár a PC World-re is előfizethet...

Kellemes böngészést, biztonságos és kényelmes vásárlást kívánunk!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.