Hirdetés

Végleges az új Google Maps frissítés



|

Lassan mindenkinél a frissített felületű és funkcionalitású változat fog megjelenni.

Hirdetés

Tavaly májusban a keresőcég I/O konferenciáján komoly érdeklődést keltett a következő generációs Google Maps bejelentése, ugyanis az alapos ráncfelvarráson túl jelentősen közösségibb és informatívabb is lett a termék; már nem csak egy térképszolgáltatásról van szó, amellyel nagyrészt A-B útvonaltervezésre nyílik lehetőség.


Hirdetés


Az új Google Maps célja releváns és érdekes információk egy térkép kontextusában való megjelenítése lett, így ha például rákeresünk a kávé kifejezése, akkor megmutatja a közelünkben lévő összes ismert kávézót. A megfelelő vendéglátó egység kiválasztását elősegíthetik a térképen látható helyekről mások által írt vélemények.


A hónapok óta nyílt béta formájában bárki által tesztelhető új Google Maps mostanra elkészült, az üzemeltetők tegnapi blogbejegyzése alapján az elkövetkező hetekben lassan már világszerte és alapértelmezetten mindenkinél a frissített változat fog megjelenni.


(Forrás: Google, 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.