Hirdetés

Végtelen hírfolyamos oldallal újított a Yahoo



|

Az új weblap híreit az érdeklődésünk szerint állíthatjuk össze.

Hirdetés

A hírek szerelmeseire gondolva a Yahoo elindította a megújult weboldalát. Mindezt maga a cég ügyvezetője, Marissa Mayer jelentette be a blogján, és azt mondta, sokkal modernebb élményt kínálnak az új oldallal, ami már a hírekre fókuszál. A felhasználók saját maguk alakíthatják a tartalmakat, az érdeklődési körük szerint összeállítva a megjelenített anyagokat.

A megújult oldal végtelen görgetést is kínál, ami annyit tesz, hogy virtuális értelemben soha nem érnek véget a cikket, a folyam mindig bővül. A közösségi integráció jegyében, ha Yahoo ID-vel vagy Facebook-fiókkal bejelentkezünk, akkor azt is látjuk, a barátaink miket osztottak meg.

Az ígéretek szerint a Yahoo gyorsabb is lett, és okostelefonokra, valamint tabletekre is optimalizálták. Az oldal tetején megmaradt ugyanakkor a keresődoboz, tehát ha valaki a weben máshol szeretne kalandozni, és megszokta a Yahoo keresőjét, akkor egyelőre arról sem kell lemondania. Tavaly októberben már átesett némi ráncfelvarráson a Yahoo weboldala, most azonban teljesen megújult.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.