Hirdetés

Veszélyes külsejű programok



|

Hirdetés

A telepítés rendben lezajlott, ám újraindításkor a Windows elszállt. Próbáltam csökkentett módban is elindítani, de sajnos úgy sem volt hajlandó bejelentkezni. Hogyan kaphatnám vissza régi rendszeremet?Egy–egy tetszetős Windows-külső alaposan megbolygathatja gépünket, lévén, hogy a felület cseréje a mai napig csak a rendszer „megerőszakolásával” lehetséges - kivéve, ha erre valamilyen célprogramot használunk (például StyleXP vagy WindowBlinds). Telepítésük után lehet, hogy hibásan futnak egyes programok, rosszabb esetben maga az operációs rendszer sem indul el. Ilyenkor már elképzelhető, hogy a csökkentett mód sem segít, hacsak a felület készítője nem gondolt a felmerülő problémákra. Ennél a programnál nagyon sok rendszerállományt cserélnek le a telepítés során - hiba esetén ezeket kézzel visszaállítani nem lenne egyszerű feladat.

Szerencsére a szerző előrelátó volt, és hagyott egy kiskaput, amelynek révén visszaállíthatjuk Windowsunkat a korábbi állapotra. Helyezzük be a Windows XP telepítőlemezét, és erről indítsuk gépünket. Az üdvözlőablakban válasszuk a javítást, majd adjuk meg (ha van) a rendszergazdai jelszót. Ezután lépjünk be a Windows könyvtárba, és írjuk be az alábbi parancsot: Batch Packuninst.txt. Eltávolítás után az exit paranccsal léphetünk ki a konzolból, majd indítsuk el a Windowst a szokásos módon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.