Hirdetés

Vezető mobileszköz-gyártók támogatják a Microsoft Tablet PC platformját



|

Hirdetés

A tábla PC teljes funkciós, palatáblaszerű számítógép, amelynek működése a Windows XP operációs rendszeren alapul, s evolúciós lépést jelent a notebook-ok világában. A tábla PC-k a papír puritánságát és a számítógépek intelligenciáját egyesítik. A tábla PC-k gyártásához az Acer, a Compaq, a Fujitsu, a Sony és a Toshiba csatlakozott OEM
rendszergyártóként , az Intel, a Transmeta a processzorgyártás, a Flextronics a design és gyártás területén kíván csatlakozni a következő generációs PC-k gyártásához.

A tábla PC-k a legjobb példái annak, hogyan fejlődhet tovább a PC, s hogyan állhat mindinkább a mindennapi üzleti élet szolgálatába. A tábla PC-k használata még fontosabb lesz a felhasználók számára. Sokkal természetesebben, és intuitívabban használhatják a PC-t a digitális tinta és a hangvezérlés által. Üzleti megbeszéléseken, mindennapi munkájuk során sokkal hatékonyabban használhatják ki számítógépük tudását. A tábla PC a Windows XP operációs rendszert futtatja majd. Tervezésekor az elsődleges szempont a mobilitás, kényelmes felhasználás, a kicsiny súly és az ergonómia volt. A Microsoft által fejlesztett és optimalizált szoftver segítségével a tábla PC úgy működik majd, mint egy közönséges papír. A kézírást úgy rögzíti, mint digitális tintát. A leírt szöveg tetszés szerint korrigálható, szerkeszthető, formázható. Magas felbontású képernyője révén a dokumentumok jól olvashatóak, gazdag multimédia alkalmazások felhasználására nyílik lehetőség. A Windows XP operációs rendszer révén a tábla PC a felhasználó elsődleges PC-je is lehet. Kihasználva a nagyteljesítményű x86-kompatibilis chip architektúrát, a tábla PC kiaknázza a a nagy felbontás, alacsony fogyasztású LCD kijelzők, megfelelő akkumulátorfogyasztás, vezetéknélküli kapcsolat és az adattárolás területein elért legfontosabb technológiai fejlesztéseket és új dimenziókat ad a digitális tintával bevitt információknak. Design és méret tekintetében többfajta tábla PC megjelenésére lehet számítani, ám valamennyi megtestesíti a tábla PC-k történelmi küldetését: olyan eszközt adni a felhasználók kezébe, mellyel mindennapi munkájuk kényelmesebbé, természetesebbé és hatékonyabbá válik, s mindezt úgy, hogy a fejlesztéseknek se a teljesítmény se a hordozhatóság ne legyen áldozata. A tábla PC-k megjelenésére 2002-ben lehet számítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.