Hirdetés

VIA KT400A alaplap az ASUS-tól



|

Hirdetés

Az ASUS A7V400 névre hallgató alaplapja a KT400A lapkakészletre épül és támogatja az összes Socket A-s AMD processzort, beleértve a legújabb Barton magos változatot is. Három memóriafoglalattal rendelkezik, amelyekben összesen 3 gigabájtnyi PC1600-as, PC2100-as, PC2700-as vagy PC3200-as DDR RAM-ot helyezhetünk el. A bővítőkártyákat 6 PCI és egy AGP 8x foglalat várja, merevlemezeinkről pedig az ATA-133-as és a kétcsatornás Serial ATA-150-es RAID vezérlő gondoskodik. Az extrák tekintetében sem szenved hiányt az alaplap: 10/100/1000 Mbit-es hálózati csatlakozó, 6db USB 2.0 port, 2db FireWire, valamint az alaplapra integrált 6 csatornás hangvezérlő, SP/DIF ki és bementtel is helyet kapott rajta. Az ASUS a lappal a tuningolóknak is szeretne a kedvében járni, az FSB egy MHz-es lépésenként állítható 100-tól egészen 227 MHz-ig, emellett külön-külön megadható a processzor, a memóriák és az AGP feszültsége is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.