Hirdetés

Videa, az új videós idea



|

Ingyenes videómegosztó-portált indított a T-Online Magyarország

Hirdetés

Bárki megmutathatja kreativitását, humorát, egyéni látásmódját, és megnevettetheti, elgondolkoztathatja, vagy gyönyörködtetheti az internetezők széles közönségét, vagy szűk baráti körét, a www.videa.hu helyen bárki népszerűvé válhat pár perc erejéig.

A portálon lehetőség nyílik mások videóinak értékelésére, hozzászólások írására, saját képanyagaikhoz pedig a felhasználók címet, leírást és a keresést megkönnyítő címkéket rendelhetnek. A legkülönfélébb kategóriák, címszavak segítségével mindenki könnyen megtalálhatja a neki tetsző vicces, sportos, autós, zenei, animációs, állatos vagy éppen felnőtt témájú rövidfilmeket.

A Videa videótárba szabadon lehet feltölteni, nincs helyi szerkesztőség vagy kiadó, amely meghatározná, befolyásolná az oldal jellegét és irányultságát, a T-Online Magyarország mindössze tárhelyszolgáltatóként működik közre. Amennyiben valaki a kitett tartalommal jogsértést követne el, az üzemeltető leveszi azt az oldalról. A jogsértést a felhasználók a videó oldalán található „kifogásolható tartalom” pontra kattintva, online űrlapon jelezhetik.

A Videa legfőbb előnyei közé tartozik a könnyű kezelhetőség, a videók közti egyszerű keresési lehetőség és a gyors feltöltés minden főbb videóformátumban. A T-Online Magyarország bízik benne, hogy a saját fejlesztésű Videa portáljuk rövid időn belül az internetezők életének, mindennapjainak részévé, egyfajta közösségi oldallá válik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.