Hirdetés

Videószerkesztő-kártya noteszgépekbe



|

Hirdetés

A noteszgépek teljesítményük folyamatos növekedésével olyan feladatokra is alkalmassá váltak, amelyeket korábban csak asztali számítógépeken lehetett megoldani. Tökéletes példa erre a Terratec PCMCIA kártyája, amelynek segítségével hordozható gépünkkel valósidőben rögzíthetünk MPEG 1/2 formátumú videókat, köszönhetően a ráintegrált Panasonic MN85572 MPEG2 lapkának. A kártya NTSC vagy PAL video/SVideo jelet, valamint sztereo hangot tud fogadni, működéséhez pedig egy minimum 128 megabájt memóriával felszerelt, 800 MHz-es számítógépre van szükségünk. A dobozban a kárya mellett minden szükséges kábelt (video, SVideo, hang, valamint egy multifunkcionális Euroscart átalakító) megtalálhatunk. A mellékelt CD-n pedig a Terratec saját rögzítő és lejátszó-szoftvere mellett, helyet kapott az Ulead VideoStudio 7 SE DVD és a DVD MovieFactory 2 SE alkalmazás is.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.