Hirdetés

Virtuális billentyűzet a Google-től



|

Nincsen többé bosszankodás a különleges karakterek miatt.

Hirdetés

Talán nem vagyok azzal az igényemmel egyedül, hogy pár alkalommal jól jött volna kereséseknél, ha más nyelvek karaktereit valahogy elő tudtam volna csalogatni a billentyűzetemből. Persze össze lehet vadászni a ß vagy az ä karaktereket mindenféle kódok segítségével, de néhány orosz szót már komoly fejtörés volt összehozni.

 

A Google új szolgáltatásával most már nem lesz ezzel gondunk: a keresési mező mellett megjelenik egy miniatűr billentyűzet ikon, amely a keresési beállításokban megadott nyelv karakterkészletét tartalmazza (tehát ha arab betűkre van szükségünk, először át kell állítani a nyelvet arabra). A szolgáltatás többek között magyar nyelven is elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.