Hirdetés

Virus Bulletin 100% Award a VirusBuster-nek



|

Hirdetés

A független angol szaklap júniusi tesztjén, melyet Windows XP Professional platformon végeztek, a VirusBuster for Windows Workstations ismét 100%-os vírusfelismerési arányt ért el.

A termék a VirusBuster platform független víruskereső motorját használja, mely az összes VirusBuster termékben megtalálható. A hatodik alkalommal megszerzett minősítés egyértelműen jelzi a VirusBuster elkötelezettségét az iránt, hogy termékeinek minőségét folyamatosan biztosítsa felkészítve azokat a legújabb kihívásokra.

A VirusBuster for Windows Workstations rugalmas, testre szabott védelmet nyújt a Windows munkaállomások számára, kiemelkedő teljesítménnyel, intelligens karanténnal és automatikus frissítéssel könnyíti meg a felhasználók munkáját, valamint védelmet biztosít a Microsoft Office 2000/XP alkalmazások számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.