Hirdetés

VirusBuster-siker a Microsoft kampányban



|

Hirdetés

A program tavaly nyáron indult el azzal a céllal, hogy az abban résztvevő 40 országban visszaszorítsa az illegális szoftverhasználatot, és megkülönböztetett előnyöket nyújtson az eredeti Windows operációs rendszerrel rendelkezők számára. A program teljes verziója — a kritikus biztonsági frissítések kivételével — csak az eredeti Microsoft Windows XP-vel rendelkező felhasználóknak biztosít hozzáférést a Microsoft különböző frissítéseihez. A kezdeményezés folyamatosan bővülő speciális szolgáltatásokat és számos, ingyenesen letölthető programot kínál azok számára, akik sikeresen túljutottak az eredetiségvizsgálaton.

A programon belül a VirusBuster Professional bizonyult a legnépszerűbb hazai ajánlatnak, ezt alátámasztja az a tény is, hogy a közel 130 ajánlatot felsorakoztató világranglistán is az első 20 legnépszerűbb között szerepel. Magyarországon és világviszonylatban is csupán a Microsoft saját ajánlatai és termékei előzik meg, mint például a Media Player 10 vagy a Photo Story 3.

"Vírusvédelmi megoldásunk kiemelkedő hazai népszerűségnek örvend a program keretén belül: eddig közel 3000 felhasználó munkaállomásának védelméről gondoskodtunk azáltal, hogy a Professional vírusvédelmi termékünket ingyenesen elérhetővé tettük a regisztráltak számára. Ebből több mint 2100 Windows érvényesítés kapcsolódik a VirusBuster ajánlatához, azaz ezek a felhasználók elsősorban a vírusvédelmi termék miatt igazolták operációs rendszerük jogtisztaságát.", mondta Bozsó Julianna a VirusBuster ügyvezető igazgatója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.