Hirdetés

Visszahívás az Intelnél



|

Hirdetés

A korábban Grantsdale és Alderwood kódnév alatt futó 915 G/P és 925X lapkakészletek I/O vezérlőjében van egy hiba, ami megakadályozhatja a PC-k normális beindulását. A lapkák rétegekből épülnek fel, ahol az áramkörök egymás fölé kerülnek. A gyártás során minden réteg kap egy vékony szigetelő hártyát, míg a következő rétegre nem kerül sor, hogy a jelek ne tudjanak a rétegek között szivárogni. Ezt a szigetelő hártyát később eltávolítják, hogy a rétegek kommunikálni tudjanak egymással. Nos, a szigetelő anyag nem lett teljes egészében eltávolítva a lapkák bizonyos területéről, és részben blokkolja az egyik összekapcsolódási pontot, s nem engedi, hogy a jelek tisztán közlekedjenek a szintek között.

A probléma csak bizonyos mennyiséget érint, mivel gyártási és nem tervezési hiba, ennek ellenére az Intel nem közölte, hogy a már kiszállított mennyiség hány százalékáról van szó, csak annyit, hogy valószínűleg nagyon kis mennyiségről lehet szó, mert a hibát a múlt hét hétfői hivatalos forgalomba hozatal körül fölfedezték, így csak az előtt kerülhettek a rendszergyártókhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.