Hirdetés

Visszatért a Demonoid torrentoldal



|

Új felhasználók egyelőre nem regisztrálhatnak a portálon.

Hirdetés

A hétvégén nem csak a The Pirate Bay 10 évessé vált aktív torrentjei okozhattak meglepetést a fájlcserélős hírek iránt érdeklődőknek, hiszen 20 hónap után visszatért a halálból a Demonoid torrentoldal. A félig-meddig zárt megosztó szervereit 2012 augusztusában kobozták el az ukrán hatóságok, az akció pedig nem véletlenül történt párhuzamosan Valerij Ivanovics Horoskovszkij akkori miniszterelnök-helyettes az Egyesült Államokba való látogatásával.
 

Hirdetés


A portál trackere néhány héttel ezelőtt vált újból elérhetővé, most pedig maga a webes portál is visszatért, noha új felhasználók jelenleg nem regisztrálhatnak rá. Ezen felül az adminisztrátor tájékoztatása szerint minden tesztüzemben működik, így akadozhat az üzem, rövidebb-hosszabb időre akár elérhetetlenné is válhat a Demonoid. Ez nem csak a szerverekkel állítgatása miatt történhet, állítólag a webhely motorjának rengeteg modulját újraírták a hozzájárulók.


A TorrentFreak értesülései szerint számos felhasználó sikeresen be tudott jelentkezni a régi felhasználói nevével és jelszavával, megtalálhatóak rajta a régi torrentek, továbbá a korábbi domainek segítségével érhető el a portál: nagyon úgy tűnik, hogy valamiféle imposztor helyett tényleg a „valódi” Demonoid tért vissza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.