Hirdetés

Vodafone előfizetés - hűségnyilatkozat nélkül



|

Hirdetés

A szeptember elején induló akcióban az új, havidíjas előfizetőknek a szerződés megkötésekor a tarifacsomag választása mellett mindössze egyszeri csatlakozási díjat kell fizetni, amelyet később a Vodafone kedvezményként az ügyfélnek jóváír. Az "Őszi promóció"-ban az új havidíjas előfizetés mellé hűségnyilatkozat aláírása nélkül vásárolható az akciós árlistában szereplő mobiltelefon, ebben az esetben a készülékár mellé kell fizetni egy egyszeri, bruttó 24990 forint csatlakozási díjat. Az akció keretében lehetőség nyílik csak SIM kártya vásárlására is, ekkor a csatlakozási díj bruttó 7890 forint. Az egyszeri csatlakozási díj mindkét esetben a vásárlást követő 30 nap után lesz felhasználható kedvezményként, amelyet a Vodafone teljes egészében az ügyfél havidíjából vagy a hívásainak, illetve az egyéb szolgáltatások használatának költségeiből folyamatosan jóváír.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.