Hirdetés

Webes PowerPoint klón



|

A Google szövegszerkesztő és táblázatkezelő után készül az online prezentáció készítő is.

Hirdetés

A Google nem hivatalos blogja (Google Operation System) szerint a Google egy webes felületű Powerpoint prezentáció szerkesztő klónt készít, mely egyelőre a Presently nevet viseli, ami roppant mód hasonlít a Google Docs & Spreadsheet eredeti nevéhez, a Writely-hoz.

 

 

google-docs-localizer-file_k.jpg

A bizonyíték: kódrészlet a Presently-ből

 

Ha a Presently valóban elkészül, akkor a Google már egy olyan komplett irodai programcsomaggal fog rendelkezni, mint a Zoho, ThinkFree és a Microsoft Office Live.

 

Az online irodai programcsomag célja, hogy minél több felhasználó használja a Google szolgáltatásokat, továbbá a felhasználók online munkájának megfigyelése, aminek elemzése lehetővé teszi a felhasználóbarát programok készítését és a keresések optimalizálását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.