Hirdetés

Websterboard interaktív táblák



|

Hirdetés

Mitől digitális egy tábla? Természetesen attól, hogy a számítógép felé beviteli eszközként szolgál, azaz meg tudja mondani, éppen melyik pontjára írunk. A fehér, matt műanyagfelületre bármilyen szárazon törölhető rostirónnal lehet dolgozni, nincs szükség speciális íróeszközre. Ha már fehér, lehet rá vetíteni is írásvetítővel vagy bármilyen kivetítővel, a kivetített kép jelölésekkel egészíthető ki. Ezek az írásos kommentárok később sem vesznek el, Automatikusan tárolásra kerülnek a számítógépen, később is nyomtathatók, átszerkeszthetők. Kézenfekvő alkalmazás a hallgatók számára, ha elektronikus formában megkaphatják a megismételhetetlen – ám később számon kérendő – előadás digitális változatát mondjuk e-mailben.




A kényelmet fokozandó a tábla egyben virtuális egérként is szolgál, bal oldalán oszlopban sorakozó ikonokhoz tartozó funkciók pedig az éppen kivetített kép tartalmától függetlenül mindig elérhetők. Az összeköttetés soros vagy USB porton lehetséges.
Több méretben kapható a Polyvision Websterboard rendszer, maximálisan 241×109 centiméteres munkaterülettel. Forgalmazza az AVM Koferenciatechnika Kft.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.