Hirdetés

Wi-Fi hálózat 2,5 kilométeres hatótávolsággal - nem is drágán



|

Ha nem akarunk kompromisszumokat kötni a vezeték nélküli internetezés terén, akkor az Amped Wireless új termékére lehet szükségünk.

Hirdetés

 

Gyakorlatilag egy 600mW-os jelerősítő rendszerről van szó, amely képes a sima Wi-Fi jelet akár 2,5 kilométer távban szétszórni, így nem nagyon lesz gondunk a működőképes vezeték nélküli hálózattal. Hatalmas irodaházakban, méretes otthonokban az Amped Wireless SR600EX Pro Smart Repeater nevet viselő készüléke tehát jó szolgálatot tehet, de kényelmes geekek akár a sarki boltba is leugorhatnak úgy, hogy még az otthoni hálózaton lógnak telefonjukkal vagy táblagépükkel.

A rendszer hatékonysága tovább növelhető az SR600EX Pro Access Point kiegészítővel, amely nagy távolságból is hatékony (USB-n szedi az áramot, nem kell külön forrás neki), ráadásul vízálló, tehát akár hajón is használhatjuk, ha ennyire nem vagyunk képesek szélessávú net nélkül élni. Az Amped Wireless tehát kitett magáért, ezzel a megoldással a fél városban fogható lehet ugyanaz a hálózat, darabonként pedig csak 180 dollárt (mai árfolyamon közel 38 ezer forintot) kell letenni érte.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.